Zinkwerk - Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

  Zinkwerk - Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

  Zinkwerk repareren of vervangen?

  De afwatering van regenwater van uw dak is net zo belangrijk als het dak zelf. Wanneer er lekkages ontstaan in de dakgoten is het dus wel zo fijn als er dan zo snel mogelijk iemand bij u langs kan komen, die verstand van zaken heeft.

  Hoe kunnen wij u helpen bij lekkages aan uw zinkwerk?

  Net als bij schade aan uw dak is het ook bij schade of lekkage aan uw zinkwerk belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Wij kunnen direct voor u bekijken of het mogelijk is om de lekkage te verhelpen met een reparatie, of dat het noodzakelijk is dat het zinkwerk vervangen wordt. Of uw zinkwerk gerepareerd kan worden is afhankelijk van de dikte van het bestaande zinkwerk.

  Natuurlijk staan wij ook voor u klaar wanneer u bij een nieuwbouw project uw zinkwerk wilt laten verzorgen of wanneer u ervoor kiest om uw oude dakgoten te laten vervangen. Wij werken met verschillende vormen dakgoten waardoor uw afwatering aangepast kan worden op uw persoonlijke voorkeuren en de uitstraling die het beste bij uw dak en woning past

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

  Neem dan contact met ons op. Is er sprake van schade waar direct wat aan gedaan moet worden? Ook bij spoed reparaties zijn we er voor u. Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0592-342349. Wij berekenen geen voorrijkosten voor Assen en omstreken. Het is belangrijk om zo snel mogelijk de schade te herstellen in verband met de verzekering en het voorkomen van eventueel grotere schade. Wij proberen zo snel mogelijk uw zinkwerk te repareren of te herstellen.